فریم ورک چیست؟ کاربرد و مزیت ها
فریم ورک که در لغت انگلیسی Framework نوشته می شود همانند یک بستر و چارچوب می باشد که مجموعه ای می باشد از Library و به عبارت دیگر کتابخانه ی برنامه نویسان است
فریم ورک یا Framework چیست؟
فریم ورک که در لغت انگلیسی Framework نوشته می شود همانند یک بستر و چارچوب می باشد که مجموعه ای می باشد از Library و به عبارت دیگر کتابخانه ی برنامه نویسان است که دارای کد های آماده می باشد که در آن از قوانین برنامه نویسی پیروی شده است. فریم ورک، کار را برای برنامه نویسان بسیار بسیار راحت کرده است به عنوان مثال .Net Framework محصولی از کمپانی فوق العاده Microsoft می باشد که تشکیل شده است از هزاران کتابخانه که بسیار برای برنامه نویسان کاربردی می باشد چرا که زمان برای برنامه نویسان بسیار با ارزش است و آن ها با استفاده از.Net Framework در زمان خود خیلی صرفه جویی خواهند کرد.
در کل یک فریم ورک (Framework) ، یک بستر و چارچوب مجهز است که به برنامه نویسان کمک می کند کد های کمتری را نوشته و در زمان خیلی کمتر به بهترین نتایج برسند.
یکی از نکته های خیلی جالب در بستر های فریم ورکی مانند .Net Framework و غیره، این است که می توان برنامه ای که نوشته و طراحی می شود را در سیستم عامل های مختلف به طور یکپارچه و یکی اجرا کرد.
معرفی فریم ورک های برنامه نویسی
فریم ورک ها انواع مختلفی دارند که یکی از قوی ترین آن ها بالاتر نام برده شد. یک فریم ورک، مانند واسطه ای میان برنامه نویس و پروژه عمل می کند. اگر بخواهیم توضیح کامل تری درباره فریم ورک بدهیم به این نکته اشاره می شود که یک سر کد ها وجود دارند که در اکثر برنامه ها بصورت یکسان نوشته می شوند و برنامه نویسان با کمک فریم ورک آن کد های همیشگی را بصورت آماده دارند و نیازی نیست دوباره از اول همه آن ها را خط به خط بنویسند.
در زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت فریم ورک هایی وجود دارند که به عنوان مثال در زبان PHP برخی از آن عبارتند از Laravel، Zend ، Symfony ، Cake PHP .
فریم ورک های معتبر امنیت پروژه و سرعت را بسیار توسعه می بخشند و کمک می کنند که کد های شما توسعه بیشتری داشته باند چراکه فکر شما دیگر درگیر کد های همیشگی نیست.
کلام آخر
امیدواریم از خواندن این مقاله اطلاعات جامعی درباره Framework بدست آورده باشید.
پیروز و سربلند باشید.
تیم تولید محتوای سرزمین خلاقیت آرانو