طراحی سایت موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب
سال اجرا: 1395
https://shahrestanadab.com
توضیحات
مؤسسه فرهنگی هنری «شهرستان ادب» در سال ۱۳۸۹ به همت گروهی از شاعران و داستان نویسان نخبه کشور تأسیس شد. این موسسه در مدت کوتاه فعالیت خود، توانسته است به عنوان پایگاهی برای تولید متن و تربیت استعدادهای جوان شعر کشور در حوزه ادبیات متعهد مطرح شود. راه اندازی گروه های شعر و داستان در مؤسسه، انتشار ۱۲۰ عنوان کتاب در حوزە شعر و داستان -که بیشترین جوایز را در جشنواره های معتبر ملی کسب کرده اند و نیز عنوان ناشر نمونه سال ۱۳۹۳ را برای موسسه به ارمغان آورده است-، تدوین شناخت نامه های شاعران و جلسات منظم شعرخوانی و نقد آثار و کارگاه داستان، نشست های تخصصی ادبی، فراخوان های شعر با موضوعات مختلف که هر کدام منشا ایجاد جریان های موثری در سراسر کشور شده اند، از جمله فعالیت های مؤثر این مؤسسه بوده است.
همچنین برگزاری دورە تخصصی شعر جوان «آفتابگردان ها» در راستای کشف و بالندگی بیشتر استعدادهای جوان شعر کشور و تأسیس اولین «مدرسه رمان» در این مؤسسه را می توان از مهم ترین فعالیت های ادبی سال های اخیر در فضای شعر و داستان کشور به حساب آورد. در قالب این دوره ها، صدها شاعر و نویسنده جوان شناسایی و آموزش داده شده اند. پس از پایان دوره نیز تلاش شده است تا حمایت از شاعران و نویسندگان مستعد ادامه یابد، برخی از این جوانان اکنون صاحب آثاری چاپ شده هستند، عده ای به صورت جدی در فضای ادبی –در سطح ملی و یا استانی- حضور دارند، و برخی با هدایت و حمایت کارشناسان موسسه، کار ادبی خود را در رشته دیگری ادامه دادند.
«شهرستان ادب»، با آسیب شناسی شرایط فرهنگی کشور و بررسی کارشناسانه به نابرابری امکانات در شهرستان ها توجه ویژه دارد و با حمایت از تأسیس مراکز و محافلی در مناطق مختلف کشور تحت عنوان «انجمن های ادبی منطقه ای»، در جهت تحقق تمرکززدایی و عدالت اجتماعی، گام برداشته است. اکنون در تابستان سال ۱۳۹۵، موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب در سراسر کشور از ۱۳ انجمن ادبی حمایت می کند و در نظر دارد این تعداد را افزایش دهد. دفتر مرکزی این موسسه در تهران، سه راه طالقانی، رو به روی سینما صحرا واقع شده است و مدیر عامل آن علی محمد مودب، شاعر سرشناس است.
طراحی پورتال سازمانی, طراحی سایت فرهنگی
ویدئو
دیدگاه شما
0
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
1399/10/05
983

1399/10/05
1835

1399/09/29
798

1399/09/29
977

1399/09/26
671
